Влаштовуємо сеанс ароматерапії в домашніх умовах

Як стверджують психологи, кожен запах несе в собі певний емоційний посил. Більше того, за їхніми словами деякі аромати здатні надавати настільки сильний вплив на наші почуття, що можуть посилити працездатність не гірше за свіжозаварену каву або виступити в ролі природних антидепресантів.

Приготування до сеансу ароматерапії

Власне тільки завдяки подібним реакціям нашого організму на запахи і стало можливим виникнення та подальший розвиток цілої індустрії зі створення класичних парфумів і ароматів для дому.

Для проведення сеансу ароматерапії методом аеродифузії краще за все підходять спеціальні ароматичні композиції. Парфуми або парфумована вода мають досить концентрований запах і використовувати їх дещо складніше, ніж спеціалізовані ароматовари.

Що вибрати у якості джерела аромату?

Щоб провести сеанс ароматерапії, можна використовувати найрізноманітнішу ароматичну продукцію:

  • спеціальні лампи та аромачіпси;
  • стильні декор-коптилки та аромамасло;
  • кімнатні спреї;
  • аромадифузори для дому;
  • свічки з приємним ароматом.

Ароматичні лампи та коптилки призначені для інтенсивного насичення простору приємними запахами. Вони працюють за принципом безполум'яного горіння. У цьому випадку віск або аромаолія не контактує з відкритим полум'ям, що дозволяє їм віддавати чистий аромат і не спалахувати в процесі нагрівання.

Спреї для кімнат також застосовуються для швидкого та інтенсивного насичення простору ароматами. Однак на відміну від аромаламп та декор-коптилок, насолодитися приємним запахом кімнатного спрею можна набагато швидше. Крім того, для застосування аерозолю не потрібна жодна попередня підготовка у вигляді:

  • вибору місця для встановлення декор-коптилки;
  • розміщення ароматичних чіпсів або аромаолії;
  • пошуку відповідної свічки для розігріву воску.

Використання аромадифузорів для дому – один із найзручніших способів проведення ароматерапії. Стильні та практичні колби з ароматичним маслом всередині та пучком дерев'яних паличок, за допомогою яких можна регулювати інтенсивність випаровування, допоможуть:

  • створити затишну атмосферу у будь-якому закритому приміщенні;
  • розслабитися та відпочити від трудових буднів;
  • зібратися з думками і набратися сил для нових звершень;
  • просто насолодитися улюбленими ароматами.

Для досягнення всіх перелічених цілей також підійдуть і свічки, просочені ефірними оліями. Аромасвічки чудово виглядатимуть у темряві. Запалена свічка порадує вас виглядом полум'я, що танцює на кінчику гноту, грою тіней і приємним ароматом.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]