Нові унікальні аромати для дому Teatro Fragranze

Нещодавно на вітчизняному ринку ароматичної продукції з'явилися нові аромати від досить популярного в Італії бренду Teatro Fragranze.

Ця торгова марка була заснована у столиці парфумерного мистецтва Італії у місті Флоренція. Аромадифузори, свічки з приємним ароматом, кімнатні спреї та багато інших ароматичних продуктів даного бренду поєднують в собі багатовікові традиції зі створення унікальних ароматів та новітні технології з їх виробництва.

Преміальний аромат для дому Teatro Fragranze Rose Oud

Засновники торгової марки Teatro Fragranze черпали натхнення у роботі майстра-парфумера Сілено Келоні. Зараз відомий автор унікальних ароматів продовжує дивувати публіку, створюючи парфуми прямо на очах у клієнтів. Як стверджує майстер створення нової ароматичної композиції, це не просто змішування різних есенцій, а акт створення унікального простору за допомогою нюху.

Саме це правило взяли за основу творці парфумерного бренду Teatro Fragranze. Керуючись цим принципом, вони створили велику кількість різноманітної ароматичної продукції. На даний момент в асортименті даного виробника представлені такі види ароматоварів:

  • ароматичні дифузори;
  • парфумовані спреї для дому;
  • аерозолі для постільної білизни;
  • аромасвічки в класичному та оригінальному виконанні;
  • дизайнерські дифузори.

Багато з перерахованих видів ароматичних товарів з логотипом Teatro Fragranze вже доступні для покупки у Харкові, Києві, Одесі, Львові та багатьох інших містах України!

Колекція ароматів для дому Teatro Fragranze

Лінійка ароматичних композицій розглянутого бренду дуже велика і включає майже два десятки унікальних поєднань. Кожен з них має свої особливості та ідеально підходить для певного приміщення в будинку.

Найбільш вдалими ароматами для дому Teatro Fragranze вважаються:

  • Incenso Imperiale – деревний аромат із гострою мускусною основою. Також у складі композиції присутні ноти пахощів, ладанника, фіалки, ветивера та бобів тонка.
  • Nero Divino – кімнатний парфум з вишуканим ароматом. У ньому дивним чином поєднуються ноти винограду, свіжих ягід, натуральної шкіри, ладану, чорного перцю, кедра, бамбука, ветивера та білого мускусу.
  • Tabacco 1815 – один із колекційних ароматів бренду. Крім запаху гарного тютюну в композиції присутні ноти кориці, гвоздики, полину, ветивера, кокосу, ванілі та бурштину.
  • Batuffolo – бездоганний аромат тальку з п'янкою нотою евкаліпта. Ця композиція була створена спеціально для дитячої кімнати. За задумом автора аромат Batuffolo покликаний відобразити сімейний добробут і спокій.
  • Rose Oud – колекційний аромат із загадковим ароматом. У цій композиції пряні квіткові ноти дивним чином поєднуються з нотами агарового дерева та мускусу.

Замовити аромати дому Teatro Fragranze можна в бутіку ароматів Scents. В електронному каталозі нашого онлайн-магазину ви зможете знайти всі перераховані вище композиції бренду, а також багато інших унікальних ароматів з Італії.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]